top of page
AB Gryningsteknik har i juni månad tagit in nytt kapital från tre nya delägare för att finansiera den fortsatta tillväxten. De nya delägarna är Kebeo Partner AB, Ceperitus AB och AB Anders Pettersson & Söner.

Bakom Kebeo Partner AB står Kenth Eriksson. Kenth är medgrundare och partner i Athanase Industrial Partner och är också styrelseledamot i bl a Addtech AB.

Kenth har under många år haft olika roller inom AB Electrolux, däribland som VD i olika länder. Han var också med och grundade och var VD för Tradimus AB med över 1 miljard SEK i omsättning.

Bakom Ceperitus AB står Christer Ericsson. Christer har närmare 30 års erfarenhet som CFO, som anställd eller på konsultbasis, från privatägda, private equity ägda såväl som noterade bolag. Några exempel på bolag är Addici, Solera Beverage Group, Canon Svenska m fl.

Bakom AB Anders Pettersson & Söner står Anders Pettersson. Anders har under de senaste 20 åren jobbat med organisations- och personalgruppsutveckling, chefsstöd, kompetensinventering, försäljning och kundrelationer som företagare. Kunder har varit både privata och noterade bolag, såväl startups som väl etablerade.Igår hade vi en riktigt bra dag hos Siggefora camping när vi gjorde installationer i deras campingstugor. Vår lösning kommer göra det enklare och mer praktiskt för personalen att styra och övervaka temperaturen i stugorna.


För att göra detta möjligt installerade vi reläer vid varje element samt trådlösa temperatursensorer i varje stuga. Genom att koppla samman dessa med Rawkolls gateway, kan personalen nu styra värmesystemet på distans. Detta betyder att det inte längre krävs en manuell rondering för att övervaka och styra värmen. I stället kan allt nu kontrolleras enkelt via en telefon eller dator, vilket sparar både tid och pengar för campingen.


Genom att effektivisera värmeanläggningen på Siggefora camping, kommer besparingarna vara stora på lång sikt och skapa en mer hållbar verksamhet.

Åtgärder som denna är ett tydligt exempel på hur teknologi kan användas för att göra arbetet enklare för människor och samtidigt sänka energikostnader.


Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med Siggefora camping.

1
2
bottom of page