AdobeStock_237394365.png

VILKET PAKET BEHÖVER DU?

Anpassa ditt behov ur ett stort urval av produkter. Du kan själv enkelt och smidigt installera

vårt trådlösa system. Med Rawkoll får du full kontroll på ditt boende.

GRUNDPAKET

Grundpaketet vi erbjuder passar de allra flesta av våra kunder. Du får full kontroll över din anläggning via din smartphone, surfplatta eller dator.

TRYGGHETSPAKET

Vi erbjuder ett Trygghetspaket för dig som vill utöka Grundpaketet. Med Trygghetspaketet kan du känna dig trygg när du inte är hemma. 

KUNDANPASSNING

Vi anpassar oss även efter just ditt behov. Välj mellan massvis av olika produkter för att få din anläggning precis som du vill ha den.

DET HÄR ÄR RAWKOLL

I och med teknikens utveckling har det blivit vanligare att använda telefonen till nästan allt vi gör. Vi läser tidningen,

vi tar foton, vi lyssnar på musik, ja det mesta går faktiskt att göra från våra mobiler.

 

Vårt mål är att alla människor ska känna att det är lika smidigt att få kontroll över sitt hem, som det är att ta ett foto.

 

På ett enkelt sätt ger Rawkoll dig full kontroll över din fastighet. Via din smartphone, surfplatta eller dator övervakar och manövrerar du allt i din fastighet.

 

Du kan till exempel höja eller sänka värmen, tända eller släcka lamporna, se om något fönster är öppet, eller upptäcka en vattenläcka i tid. Även när du inte är där.

 

Det finns otroligt stora möjligheter med Rawkoll. Du väljer vad du vill ha kontroll över och du får allt i samma system! Det är en stor fördel jämfört med andra leverantörer. Du har allt på samma ställe.

 

Rawkoll är dessutom ett klimatsmart alternativ. Läs mer.

DET HÄR FÅR DU MED RAWKOLL

  • Bättre driftskontroll – minskad energianvändning – bättre ekonomi

  • Trygghet genom att ha kontroll dygnet runt . Händer något får du veta det.

  • Larmtjänst med sms och e-post till angivna mottagare.

  • Underhållsfria sensorer utan strömförsörjning eller batterier.

  • En leverantörsoberoende tjänst byggd på teknik med öppen standard.

  • Enkla och smidiga installationer utan kablar.

  • Du styr din anläggning direkt från smartphone, surfplatta eller dator.

  • En hållbar och energismart lösning som gör alla till vinnare.

Varje fastighet förses med en kommunikationscentral

I varje fastighet installeras en förprogrammerad kommunikationscentral med uppkoppling mot wifi. Centralen är inte mycket större än en mobiltelefon och ansluts med stickkontakt i ett vanligt 230 V uttag.

Trådlösa sensorer monteras

Enligt medföljande beskrivning monteras anläggningens sensorer i anläggningen. Många av enhet­erna monteras snabbt och enkelt med självhäftande tejp tack vare den ytterst låga vikt som våra produkter har. För de flesta funktioner krävs inga förkunskaper för installation. Det kan och får vem som helst göra. I det fall det krävs arbete i elnätet måste alltid behörig elektriker anlitas.

Klart. Anläggningen kan driftsättas

Nu kan du logga in och se din anläggning via vårt web­baserade gränssnitt. Det är också där du konfigurerar och gör dina anpassningar av systemet. Hädanefter kan all kontakt med kommunikationscentralen ske via smartphone eller dator

SÅ HÄR ENKELT FÅR DU RAWKOLL

rawkoll ogo.png