Stuga

FULL KONTROLL

DYGNET RUNT

AdobeStock_113509130.jpeg

VARJE STUGA HAR SINA EGNA FÖRUTSÄTTNINGAR OCH BEHOV

Med RAWKOLL har du möjligheten att själv bestämma och utforma en säkerhet som passar just din stuga. Önskar du att utöka någon tjänst väljer du enkelt ur vår butik. Valet är ditt. Säkerheten är vår. Vi erbjuder tjänsten till stugvärds och fastighetsföretag. Då får du lösningen och med den tryggheten. Skulle det uppstå en situation i stugan, till exempel att värmen av någon anledning hamnar lägre än planerat, så får du ett larm om detta i RAWKOLL.

RAWKOLLs system för övervakning ger dig full överblick och kontroll på ditt fritidsboende, via smartphone eller dator. Oavsett om din stuga är en del av en stugby eller om du själv har en anläggning bestående av olika fastigheter, rum eller byggnader så kan du styra varje funktion ända ner på objektnivå.

Med övervakning och larmtjänst kan du tidigt upptäcka driftstopp, vattenläckor eller andra avvikelser på någon funktion. Behovet av tillgänglig driftspersonal minskar då systemet sköter kontrollen av anläggningen och personal behöver endast rycka ut vid akuta situationer.

För både ekonomi och komfort kan klimat och belysning styras i varje enskild fastighet och till och med i varje enskilt rum. Med anslutning till bokningssystem kan värme och belysning styras automatiskt. När stugan inte används sänks värmen i fastigheten och höjs lagom till det att hyresgästen ska checka in.

Stugor i Wood

FÖRDELAR MED RAWKOLL

 • dark.png

  TRYGGHET

  Du behöver inte fundera på om värmen i stugan håller
  rätt temperatur. Alla avvikelser larmas direkt och RAWKOLL informerar dig och din stugvärd om läget.

  Har du dessutom kopplat en stugservicetjänst till huset åtgärdas det automatiskt.

 • AdobeStock_289304086_edited.jpg

  ÅTGÄRD

  Du behöver inte spendera många långa mil i bil för att vända hemåt från bilsemestern. Skulle varmvattenberedaren gå sönder så löser och åtgärdar din stugvärd problemet.

 • AdobeStock_60663020.jpeg

  ENERGIBESPARING

  Om din stuga inte är uthyrd så kan du eller din
  stugvärd sänka temperaturen för att spara pengar och miljö. Du sparar ungefär 5% per grad du sänker enligt energimyndigheten.

 • LARM.png

  SÄKERHET

  Du behöver inte oroa dig för om du kom ihåg att låsa
  alla fönster och dörrar när du åkte hemifrån.

  RAWKOLL har koll och indikerar om något felar.

RAWKOLL innebär komplett service. 24 timmar om dygnet, varje dag, året om tillsammans med din stugvärd/uthyrare.

Med RAWKOLL som komplement får du total kontroll över hur din stuga mår just för stunden. Har du sedan tidigare en liknande tjänst är det inget problem, vi upprättar då bara ett sammarbete.

För det enda vi vill är att du och din bostad ska känna er trygga och säkra. Det är viktgt för oss.

rawkoll ogo.png